Min uke med sosiale medier, uke 20

På sin enorme Google I/O keynote på onsdag, kunngjorde Google noen ganske sprø produkter: store endringer i Google Maps, noen utrolige fotograferingstriks og en ambisiøs musikktjeneste ned elementer av iTunes, Pandora og Spotify. Men det sprøeste er nok at man i fremtiden kan sende ekte penger som vedlegg til e-post fra Gmail. (Kilde:Yahoo news)

I en avtale som kan bringe dem inn blandt kremen av sosiale medier sies Yahoo å nærme seg et $1 milliard oppkjøpet av Tumblr, en bloggplattform som lar brukerne poste tekst, bilder, video, linker, sitater og lyd til sin såkalte tumblelog. Om dette blir noe av får vi kanskje vite i uken som kommer.

Big Data
Det skapes enorme mengder informasjon på nettet hver eneste dag. Hvor mye data skaper verden hvert år? La oss bryte ned i gigabyte og se hva som ville skje hvis vi skulle lagre disse dataene på flere vanlige enheter.

• Det ville fyllt over 80,5 milliarder 16 GB iPhone 5. Hvis disse ble lagt etter hverandre ville de gått jorden rundt mer enn 100 ganger

• Det ville fyllt over 40 milliarder 32 GB Apple iPads. La man disse oppå hverandre: ville stabelen gått helt til månen!

Her er uken utvalgt fra denne enorme datamengden:

1. The 2013 LinkedIn Marketing Guide
Linkedin, et sosialt nettverk for profesjonelle, vokser i Norge og utlandet. I takt med økte segmenteringsmuligheter og flere brukere som øker sin bruksfrekvens, øker også potensialet for annonsering mot Linkedin brukerne. Denne guiden gir deg tips om hvordan du kan bruke Linkedin.

2. Check Out Facebook’s Nerdy Library Of Its Research Papers
Alt fra hardcore prosjektering til sosiologi og sosiale nettverk, Facebooks biblioteket samler kunnskap på ett sted.

3. Content Marketing Tools: The Ultimate List
I det siste året har det vært en stor vekst i mengden av markedsføringsverktøy. Dette innlegget forsøker å sette sammen et kart over hvilke verktøy for innholdsmarkedsføring som er tilgjengelig.

4. The Ultimate Google+ Cheat Sheet
Google Plus har noen av de mest robuste funksjonene for posting og deling av alle sosialt nettverk. Fra multimedieutdrag og fotoredigering til individuelle sirkler, det er mange funksjoner som kan gjøre at innlegget ditt skiller seg ut i mengden

5. 30 Awesome Blogging Guides, Tips and Resources
Her er en samling av 30 av de beste business blogging guider og ressurser som er gitt ut det siste året.

Ønsker alle en god uke!

/Terje

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Sosiale Medier og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s