Min uke med sosiale medier, uke 19

Denne uken utga PwC Digital IQ, er en årlig undersøkelse som vurderer hvor godt bedrifter forstår verdien av teknologi og hvordan man integrerer IT inn i sin organisasjon. PwC mener at en sterk Digital IQ innebærer mer enn å ha de nyeste verktøyene og et stort IT-budsjett. Det handler om å integrere «digitale samtaler» i alle aspekter av virksomheten. Sjekk tilstanden i din bransje. Se også hva PwC definerer som topp 10 teknologi trender.

Vi drukner i data, og det blir stadig viktigere å presentere informasjon enkelt og forståelig. Infographics er blitt en populær måte å vise komplisert data på en nyttig og god måte. Det lages infographics om det meste. Denne uken har jeg valgt ut fem innlegg med infographics om ulike tema innen sosiale medier.

1. Social Media Workflow
Har du noen gang lurt på hvor mye tid du skal bruke på sosiale medier hver uke? Denne Infographic bryter ned komponentene i en typisk sosial mediestrategi, basert på en 40 timers arbeidsuke.

2. What Is Facebook EdgeRank and Why Does It Matter?
Facebook Edgerank bestemme hva brukerne får se i sine feeds, men hva er egentlig Facebook EdgeRank? Denne infographic forklarer også hvorfor den er viktig for din bedrift. For å følge opp: Her er 13 gode råd som kan bedre din EdgeRank status.

3. How to Get More Likes on Your Facebook Page
Alle vil bli likt. I sosiale medier har dette slått ut i at bedrifter og merkevarer ønsker å få «likes» på Facebook. Men hvordan skal du gå frem for at flest mulig skal like Facebook siden din? Denne infographic hjelper deg på vei.

4. How To Show Clients The Value Of Facebook
Selv om Facebook har mer enn 1 milliard aktive brukere hver måned er mange bedrifter fortsatt ikke overbevist om verdien av tilstedeværelse i sosiale nettverk. Så hvordan kan du overbevise selskaper til i det minste å drive en Facebook-side?

5. 160 B2C Welcome Email Campaigns Analyzed
De fleste B2C markedsførere sender velkommen e-post til nye abonnenter. ExactTarget har analysert enn 160 ulike B2C utsendelser og samlet resultat i en infographic.

Ønsker alle en god uke!

/Terje

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Sosiale Medier og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s