Min uke med sosiale medier, uke 18

Denne uken var det 20 år siden CERN gjorde teknologien bak World Wide Web (WWW) tilgjengelig for alle. En beslutning som forandret internett for alltid. Bruken av intenett har utviklet seg enormt på disse 20 årene. Det er litt rart å tanke på at det bare er 20 år siden det hele startet med denne nettsiden.

Her er ukens 5 utvalgte innlegg.

1. Corporate owned, personally enabled – better than bring your own device?
Bring your own device (BYOD) er en modell som også diskuteres i norske bedrifter. Denne artikkelen fra The Guardian tar for seg en ny modell kalt COPE, et alternativ til BYOD modellen, som kan være en «beste fra begge verdener» tilnærming til mobil.

2. First-ever study on Pinterest sheds insight on users on the platform
Pinterest er en online oppslagstavle som på kort tid har fått mange brukere. En ny studie fra University of Minnesota og Georgia Tech tar for seg aktivitet på Pinterest. Forskningen er den første i sitt slag og gir innsikt i noen av motivasjonene bak bruken av det sosiale nettverket

3. 9 Best Strategies for Google+
Google plus, Google+, eller bare G+ er et nettsamfunn som ligner Facebook og gjerne blir omtalt som Googles svar på Facebook. Grove estimater indikerer at flere hundre tusen, kanskje mer enn 300.000, nordmenn har registrert en Google+-konto. Dette innlegget gir forslag til strategier som du kan bruke til å få full nytte av G+

4. 12 Tips and Tools for Better Facebook Management
39% av amerikanske bedrifter ser nå en avkastning på investeringen fra sosiale medier ifølge en fersk undersøkelse fra Manta, utgitt april 2013. Undersøkelsen viste også at mange sliter med å administrere sin Facebook-konto. I dette innlegget har man samlet 12 nyttige tips og verktøy for Facebook.

5. 70+ epic social media case studies, stats, blog posts and more
For å forstå hva din bedrift bør gjøre i sosiale medier hjelper det å sammenligne med andre. Her er over 70 case studier, blogginnlegg med mer, som analysere hvordan store merkevarer bruker sosiale kanaler, som Facebook, Twitter, Google+ med flere.

Bonus:
How Twitter and Facebook Are Changing Democracy
Forbes hadde denne uken en interessant artikkel om hvordan sosiale medier er med på å endre verden rundt oss. Vel verd å lese.

Ønsker alle en god uke!

/Terje

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Sosiale Medier og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s