Min uke med sosiale medier, uke 14

Ukens store nyhet er Facebook Home som ble lansert torsdag. Om du ikke allerede har fått den med deg kan du se video av Mark Zuckerbergs Facebook Home annonseringKommentarene har selvfølgelig heller ikke  latt vente på seg.

Av andre spennende nyheter har jeg spesielt lagt merke til at YouTube har lansert et sett av «Playbook Guides» med beste praksis for Sport, Musikk, Utdanning, Media selskap, og non-profit organisasjoner.

Hver eneste dag produseres de gode artikler om sosiale medier, så det er vanskelig å velge. Her er denne ukens utvalgte:

1. HOW TO : Embed YouTube Videos in PowerPoint Presentation
YouTube har som du sikkert vet funksjonalitet for å inkludere YouTube video på nettsider.  Denne artikkelen viser hvordan du også kan inkludere YouTube video i Power Point presentasjonene dine.

2. Kred wants to take influence measurement to a new level
«Vi har alle innflytelse et sted» er slagordet til Kred, en  tjeneste for måling av sosial innflytelse laget av PeopleBrowsr, et San Francisco-basert selskap som driver med analyse av  sosiale medier for å identifisere innflytelsesrike personer i interessebaserte samfunn.  Hvor går denne type målinger?  Hva handler sosial innflytelsesmålig om?

3. 20 Pinteresting Business Tools
Pinterest er en online oppslagstavle. I motsetning til andre nettsteder for sosiale bokmerker drives innhold på Pinterest utelukkende av bilder.  Denne artikkelen gir oversikt over 20 verktøy som hjelper deg å bruke Pineterest kommersielt.

4. Beginners Guide to Universal Analytics – Creating Custom Dimensions & Metrics
Universal Analytics gir deg mulighet til å samle inn flere typer data i Google Analytics-kontoen din. Denne artikkelen gir en god innføring i de nye mulighetene.

5. Busting Facebook’s Most Widespread Myth
Driver du med markedsføring på Facebook kjenner du helt sikkert til påstanden om at man bare når ca 16% av de som liker siden din.  Men gjør du det?  Denne artikkelen avslører myten.

Ønsker alle en god uke!

Terje

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Facebook, Google Analytics, Kred, Pinterest, Power Point, Video, YouTube. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s